Catalunya Diari

Presó provisional per un veí d'Aitona acusat de cometre diversos robatoris en habitatges del seu municipi

Presó provisional per un veí d'Aitona acusat de cometre diversos robatoris en habitatges del seu municipi| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Un veí d'Aitona de 24 anys i nacionalitat marroquina està a la presó acusat de cometre diversos robatoris en habitatges del mateix municipi. El Mossos el van detenir dues vegades en només tres dies; la primera diumenge 16 d'octubre per haver entrat a robar presumptament en un pis. El jove, però, va quedar en llibertat dilluns 17 després de declarar davant el jutge.

Dimecres 19 d'octubre els Mossos el tornen a detenir, acusat d'un altre robatori en una casa del carrer Pare Palau d'Aitona comès el dia anterior, 18 d'octubre. Els Mossos d'Esquadra van aconseguir recuperar la major part dels objectes robats en aquest últim habitatge. Per aquests fets, el jove torna a passar a disposició judicial el divendres 21 i el jutge de guàrdia de Lleida ordena en aquesta ocasió l'ingrés a presó de manera provisional.
 
La investigació continua oberta ja que el detingut compta amb nombrosos antecedents per robatoris i els Mossos investiguen si va participar en altres entrades a domicilis.


Comentaris

envia el comentari