Catalunya Diari

Primera edició de l'Alcarràs Rock, una iniciativa per promocionar els grups locals

Primera edició de l'Alcarràs Rock, una iniciativa per promocionar els grups locals| Redacció - Fotografia: Facebook Pezkillando Alcarràs

 El festival tindrà lloc al pavelló polivalent i comptarà amb l'actuació dels grups d'Alcarràs Pezkillando (Punk-Rock), Jade (version de hard-rock) i Riot Van (versions de rock). També amb el grup de Lleida Margen 0 (punck-rock) i Motorhits, la banda clon de Motorhead.
 
Amb aquest festival, que començarà a les 22.30 hores, l'Ajuntament d'Alcarràs vol donar a conèixer el treball que estan portant a terme els grups novells. És per això, que, per primera vegada, el consistori col·labora amb el concurs de música jove del Segrià 'Directe'. D'aquesta manera es volen donar 'incentius' i 'motivacions' perquè els joves artistes puguin tirar endavant els seus projectes artístics.
 
L'Ajuntament d'Alcarràs aporta el segon premi del concurs que consisteix en l'actuació del grup guanyador a la Festa Major, una aportació econòmica de 675 euros i la producció d'un vídeo musical de tres peces.


Comentaris

envia el comentari