Catalunya Diari

Propostes refrescants i divertides per aquest estiu a Balaguer

Propostes refrescants i divertides per aquest estiu a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Aquest dinar vol ser un punt de trobada pels joves de la ciutat perquè s’interrelacionin, intercanviïn experiències i, fins i tot, sorgeixin noves iniciatives d’oci, associacions o propostes culturals que pugin enriquir l’activitat social i cultural de la ciutat. A banda del dinar, consistent en una paellada popular, es faran concursos de grafits, escalada de caixes, futbol indoor, campionat de botifarra i escalada al pal. El preu del dinar és de 10 euros i els tiquets s’han de recollir al casal Lapallavacara. Cal destacar que aquest dinar de colles està igualment obert a tots els col·lectius, entitats, grups d’amics... de la ciutat, siguin joves o no. 
 
També aquest dia, es farà la segona edició del Grand Prix, on els participants, per grups, hauran de superar diverses proves, consistents en inflables, activitats d’aigua i jocs populars. En aquesta edició, es faran dos torns, un a les 18.00 hores, un pels nois i noies d’entre 12 i 16 anys, i una altre, a partir de les 20.00 hores, pels majors de 16 anys. Les inscripcions, en aquest cas, gratuïtes, també s’han de fer a Lapallavacara. 
 
Finalment, la jornada d’esports i aventura que s’havia de fer aquest proper dissabte, 26 de juliol, se suspèn per motius d’organització, tot i que segurament es tornarà a programar durant el mes d’agost. 


Comentaris

envia el comentari