Catalunya Diari

Protecció Civil activa la prealerta del pla Procicat davant les fortes ventades a la meitat sud del país i al Pirineu

Protecció Civil activa la prealerta del pla Procicat davant les fortes ventades a la meitat sud del país i al Pirineu| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

 

Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per les afectacions que es poden derivar de les fortes ventades que afectaran al llarg d'aquest dimecres a la meitat sud del país, inclosa l'àrea metropolitana de Barcelona, Ponent i al Pirineu. 

L'episodi de vent afectarà tota la jornada d'aquest dimecres però serà especialment intens al migdia quan es podran registrar ratxes de més de 90 km/h a les comarques de Tarragona, Terres de l'Ebre, Barcelonès i meitat sud de l'àrea metropolitana de Barcelona, Ponent i Pirineus, segons indica el Servei Meteorològic. A mesura que avanci la tarda i ja cap al vespre les ventades quedaran restringides a les Terres de l'Ebre.
 
Protecció Civil demana extremar les precaucions sobretot a les zones urbanes on es poden produir incidències pel despreniment de mobiliari urbà o decoracions nadalenques ja instal·lades al carrer. També es recomana prudència en la pràctica d'activitats a l'aire lliure, sobretot a les zones de muntanya.


Comentaris

envia el comentari