Catalunya Diari

El Punt Òmnia de la Seu engega l'any amb nous tallers d'informàtica

El Punt Ã’mnia de la Seu engega l'any amb nous tallers d'informàtica| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell engega aquest principi d’any nous tallers d'informàtica que s'iniciaran la setmana del 27 de gener. La dinamitzadora del servei ha programat per aquest primer trimestre un total de set cursos dirigits al públic en general, basant-se en la demanda i en les necessitats que observa en els usuaris d'aquest servei.

  

S’impartiran tallers d’iniciació a la informàtica a les Tic; fulls de càlcul; Internet amb FireFox; àlbums digitals (Hofmann), correu electrònic, xarxes socials i retoc d'imatge amb Gimp. Les dates i els horaris es poden consultar a través del web de l’Ajuntament, de l’Òmnia o directament al Punt Òmnia.

  

 

  

A més a més de tots aquests tallers, el Punt Òmnia també ofereix als usuaris que puguin fer un repàs d'ACTIC a les hores d'aula oberta, diàriament entre les 12.00 i les 13.00 hores, i en diferents horaris de tarda.

  

 

  

Inscripcions en línia i presencials

  

Tothom que estigui interessat a prendre part en algun d'aquests tallers cal que faci la seva inscripció, en línia o de manera presencial. Les inscripcions en línia es podran formalitzar els pròxim dilluns i dimecres, 13 i 15 de gener a partir de les 09.00 hores a través de la web www.laseu.cat/serveis/oac. El Punt Òmnia obrirà un punt de suport fer poder-les formalitzar.

  

 

  

Pel que fa a les inscripcions presencials, es faran el 16 i 17 de gener a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

  

 

  

7.200 usos durant el 2013

  

El Punt Òmnia de la Seu d'urgell ha rebut un total de 7.200 usos durant l’any 2013. El servei ha realitzat 46 tallers relacionats amb la informàtica i les noves tecnologies, als quals s’hi ha inscrit un total de 286 persones que han seguit alguna d'aquestes formacions. Durant aquest passat 2013 també ha ofert tallers i espai a 10 entitats de La Seu.

  

 

  

El recurs ha continuat treballant en la línia integradora que en caracteritza la seva filosofia; així, diferents col·lectius que ja en són usuaris habituals, han rebut la formació sol·licitada.

Comentaris

envia el comentari