Catalunya Diari

Quatre detinguts a Bellvís amb 67 plantes de marihuana

Quatre detinguts a Bellvís amb 67 plantes de marihuana| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Les detencions són el resultat d’una investigació oberta fa dos mesos després de tenir coneixement que els inquilins d’una casa de Bellvís es podien dedicar al cultiu i distribució de marihuana. Després de diverses indagacions es va constatar que a l'interior d’una casa del carrer Balmes s’amagava una plantació de marihuana.
 
Amb aquesta informació, el passat dimarts es va realitzar una entrada i perquisició en aquest domicili. D’una banda, al pati interior de la casa es van localitzar 16 plantes de marihuana, d’uns quatre metres d'alçada, i d’altra, a les golfes es va trobar 51 plantes de marihuana d’una mida més petita. A més, en un altra estança de la casa es van trobar dos-cents grams de cabdells de marihuana preparats per una imminent distribució i venda.
 
Els agents també van constatar que a les golfes de la casa s’havia habilitat una instal·lació de llum artificial per facilitar el creixement de les plantes. Aquesta instal·lació estava connectada de manera irregular a la xarxa elèctrica.
 
Per tot això, es va detenir als quatre ocupants de la casa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Tres dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria mentre que el quart detingut va passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari