Catalunya Diari

Quatre detinguts per danyar 23 vehicles a la Segarra en una sola nit

Quatre detinguts per danyar 23 vehicles a la Segarra en una sola nit| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada durant l’octubre de l’any passat arran d'un seguit de denúncies per delictes i faltes de danys en vehicles, mobiliari urbà, empreses i edificis de municipis de la Segarra. Concretament, entre el 18 d’octubre de 2013 i finals de febrer de 2014, uns desconeguts van produir danys en vint-i-tres vehicles, una empresa i en un edifici de Cervera.
 
En tots els casos, que majoritàriament es produïen durant les matinades de divendres i dissabte, van trencar amb pedres els vidres dels immobles i les finestres o les òptiques dels vehicles.
 
A més, entre el 14 i 21 de febrer d’enguany, també van trencar, a cops de pedra, les marquesines de les parades d’autobús dels municipis de Sisteró, Montroig i Concabella. Les marquesines dels dos primers municipis les van trencar dues vegades en la mateixa setmana.
 
El passat dia 11 de març es va detenir a Cervera el primer dels presumptes implicats en els danys. El 20 i 21 de març va finalitzar la investigació amb la detenció de tres joves més que, presumptament, també havien intervingut en els fets.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera, que va decretar la llibertat amb càrrecs dels quatre detinguts.


Comentaris

envia el comentari