Catalunya Diari

Quatre dies de festa a Torrefarrera

Quatre dies de festa a Torrefarrera| Redacció - Fotografia: http://bandamultipercusiondetorrefarrera.blogspot.com.es/

 

Torrefarrera ha iniciat aquest dijous la seva festa major. Durant 4 dies, fins al proper 15 de setembre, la localitat estarà de celebració. I per fer-ho, ha organitzat un programa d'actes per a totes les edats i gustos.

  

Dijous, 12 de setembre

  

- 12.00 hores: Repic de campanes.

  

- 20.00 hores: Al Local Social de l’Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el pregó de festes, a càrrec de la Fundació Aspamis i la proclamació de les pubilles. Tot seguit, es durà a terme el lliurament de premis del dibuix de la portada i contraportada del llibre de la Festa Major, lliurament de premis del concurs de fotos 'El meu racó preferit de Torrefarrera' i es farà un reconeixement a Ruben Pros Guasch pels seus exits esportius.

  

- 22.00 hores: Sopar popular al Pavelló municipal. A continuació donarem pas al ball d’inici de la Festa Major amb grans temes a càrrec del grup Montse & Joe Transfer. 

  

- La nit continua de festa a les penyes.

  

 

  

Divendres, 13 de setembre

  

- De les 12.00 a les 14.00 hores: Firetes i atraccions a preus populars. Totes les atraccions a 1,5 euros.

  

- 17.30 hores: Gimkanapopular al Parc (al costat del pavelló municipal), organitzada per Lo jovent de Torrefarrera, que finalitzarà amb una Festa de l'espuna a les piscines municipals (bany lliure per als participants).

  

- 18.30 hores: Espectacle infantil 'Anima't i Balla', a càrrec del Grup Plastic's al local social. Tots, petits i grans, estan convidats a cantar i ballar, no us ho perdeu.

  

- 19.30 hores: Ball de tarda al pavelló municipal amb l’orquestra Tangara.

  

- 21.30 hores: Sopar de penyistes a les piscines municipals (Inscripcions a les respectives penyes o a les piscines municipals).

  

- 23.00 hores: Espectacle al pavelló municipal amb l’artista Pep Plaza 'I ara què?'

  

- 00.30 hores: Ball de nit al pavelló municipal amb l’orquestra Tangara. En acabar el ball, al pavelló municipal Festa Sweet Temptation amb els DJ’s DJ Luxury i DJ Agatha Pher.

  

 

  

Dissabte, 14 de setembre

  

- 09.00 hores: Esmorzar popular i recorregut de caça, a l’abocador municipal (seca), organitzat per l’associació de Caçadors 'Les Cadolles'.

  

- 10.00 hores: Cercavila a càrrec de la Banda de Multipercussió de Torrefarrera.

  

- 11.00 hores: Processó i Missa, amb el repartiment del tradicional pa beneït, acompanyat tot per la Cobla Principal de la Bisbal. Tot seguit ballada de sardanes a la Plaça Miremont. Ningú pot marxar, ens falta el vermut popular, al local social de l’Ajuntament. Hi esteu tots convidats.

  

- De 12.00 a 14.00 hores: Firetes i atraccions a preus populars. Totes les atraccions a 1,5 euros.

  

- De 16.00 a 18.30 hores: Primer torneig d’escacs Festa Major Torrefarrera, Taller d’iniciació per a totes les edats, a la sala social. Al finalitzar berenar per a tots els participants.

  

- 18.00 hores: Partit de Futbol Torrefarrera C.F. – Alguaire C.F. Hi assistiran les autoritats municipals i les Pubilles.

  

- 18.00 hores: Xaranga pels carrers del poble, organitzada pel Lo Jovent de Torrefarrera, sortida davant de l’ajuntament.

  

- 18.00 hores: Cafè Concert, amb la col·laboració de l’associació de Dones l’Amistat i els Cuiners del Poble al pavelló municipal amb l’orquestra Principal de la Bisbal.

  

- 19.00 hores: Exhibició de Ball Country a càrrec del grup Lleida Country. I a continuació Ball de tarda, al pavelló municipal amb l’orquestra Principal de la Bisbal.

  

- 23.00 hores: Diables Correfocs d'Alguaire, davant l'Ajuntament. Recorregut pel municipi, que acabarà amb música i espectacle de foc, també davant de l’Ajuntament.

  

- 00.30 hores: Ball de nit al pavelló municipal amb l’orquestra Principal de la Bisbal. Per a que la festa no pari, a la mitja part del ball repartirem coca i cava entre els assistents.

  

- 03.30 hores: Al pavelló municipal grup musical Los Pachucos.

  

 

  

Diumenge, 15 de setembre

  

- 11.00 hores: Cercavila a càrrec dels Grallers i Gegants de Torrefarrera.

  

- 12.00 hores: Missa a la parròquia l’Exaltació de la Santa Creu de Torrefarrera.

  

- De 12.00 a 14.00 hores: Firetes i atraccions a preus populars. Totes les atraccions a 1,5 euros.

  

- 18.00 hores: Espectacle infantil, 'Ni circ de calaix...', a càrrec de la companyia SAC al local social.

  

-19.00 hores: Gran ball de cloenda, al pavelló municipal, acompanyats aquest cop per l’orquestra Venus.

Comentaris

envia el comentari