Catalunya Diari

Quatre ferits greus en un accident amb quatre vehicles implicats a la N-230 a Torrefarrera

Quatre ferits greus en un accident amb quatre vehicles implicats a la N-230 a Torrefarrera| Text i fotografia: ACN

 

Un accident amb quatre vehicles implicats a la N-230 a Torrefarrera ha provocat ferides greus a quatre persones, una dona de 35 anys i tres nenes, segons informa el Servei Català de Trànsit. Hi hauria fins a quatre persones més afectades amb ferides de menys consideració. 

El sinistre ha tingut lloc cap a un quart de quatre de la tarda i ha mobilitzat quatre dotacions dels bombers, quatre de Mossos d'Esquadra i set unitats del SEM, dues de les quals són els helicòpters que han traslladat les menors més greus a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.
 
L'accident ha passat al punt quilomètric 9 de la N-230, en un canvi de rasant amb doble línia contínua. Els turismes que han topat han quedat molt malmesos, especialment el que viatjaven les ferides més greus. La carretera s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i el trànsit s'ha desviat per Benavent de Segrià.
 
Segons les primeres informacions, les nenes traslladades a la Vall d'Hebron tenen 5 anys, una en estat greu i l'altra crític. Una altra nena de 10 anys ha estat evacuada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en ambulància amb ferides menys greus. Una dona de 35 anys és la quarta ferida greu i també ha estat ingressada a l'Arnau de Vilanova.
 
Fins a l'hospital lleidatà s'hi han traslladat fins a dos ferits més de caràcter lleu, un home i una dona d'uns 35 anys. Una altra persona ha rebut l'alta al mateix lloc de sinistre i a una altra se li ha recomanat una visita mèdica.


Comentaris

envia el comentari