Catalunya Diari

Ramon Farré seguirà com a delegat del Govern a Lleida

Ramon Farré seguirà com a delegat del Govern a Lleida| ACN - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

Ramon Farré (CDC) seguirà com a delegat del Govern a la plana de Lleida. Professor, físic de formació i president de CDC a Lleida, va ser nomenat delegat del Govern a Lleida el 12 de gener de 2011 en substitució de Miquel Pueyo (ERC), càrrec que continuarà exercint al govern de Carles Puigdemont, segons fonts pròximes a l'executiu. 

En l'àmbit de la docència ha estat director de l'Institut de Graus (Osca) (1978) i del de la Caparrella de Lleida (1984). Ha impartit conferències i seminaris sobre educació en diferents països d'Europa i Amèrica i és autor de llibres sobre educació. El 1985 s'incorpora al Departament d'Ensenyament com a cap del Servei de professorat d'ensenyaments secundaris. Posteriorment, va ser nomenat subdirector general de Planificació Escolar i delegat territorial de la conselleria al Vallès Occidental. Entre el 1999 i el 2003 va ocupar el càrrec de secretari general del Departament d'Ensenyament. 
 
Actualment, a més de delegat del Govern a Lleida, és president de la Federació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les Terres de Lleida, càrrec que ocupa des del juliol del 2008.
 
El responsable de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, però, encara no està clar. Se sap però que, previsiblement, Albert Alins (CDC) no repetirà i que serà ERC qui designarà el nou delegat o delegada.


Comentaris

envia el comentari