Catalunya Diari

Reñé reclama la gratuïtat de l'AP-2 i no el 'peatge bonificat' per al transport lleidatà direcció Tarragona

Reñé reclama la gratuïtat de l'AP-2 i no el 'peatge bonificat' per al transport lleidatà direcció Tarragona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques (Arxiu)

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha manifestat el seu rebuig a la proposta de desviar el trànsit de camions de la N-240 a l’AP-2 amb bonificacions per als transportistes. En aquest sentit, ha indicat: "Es tracta de solucions que no resolen el problema de la N-240 en el tram que afecta les comarques de Lleida".

Reñé ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació durant la visita que ha fet aquest dijous a la comarca de les Garrigues. El president de la corporació lleidatana ha indicat que l’economia de Lleida i el sector del transport no poden assumir el cost d’una infraestructura obsoleta, que no es gestiona de manera adequada.
 
Per aquest motiu, el president de la Diputació de Lleida ha reclamat una solució definitiva a aquesta problemàtica que passa pel desdoblament de la N-240 per evitar l’elevada sinistralitat que registra el tram a les comarques lleidatanes o per la gratuïtat total de l’autopista AP-2 per no afegit costos al transport pesant.


Comentaris

envia el comentari