Catalunya Diari

Rebaixen la pena als dos acusats de traficar amb drogues a Aitona perquè consideren que era per consum propi

Rebaixen la pena als dos acusats de traficar amb drogues a Aitona perquè consideren que era per consum propi| Text i fotografia: ACN

L'Audiència de Lleida ha condemnat a dos anys de presó per un delicte contra la salut pública a dos homes de nacionalitat marroquina acusats de vendre cocaïna a Aitona, al Segrià. L'Audiència de Lleida els condemna a dos anys de presó i una multa de 50 i 150 euros respectivament.

La fiscalia inicialment demanava per a un d'ells, A. E., vuit anys i mig de presó i una multa de 800 euros per presumptament vendre la droga des del bar on treballava al municipi. Per l'altre, N. L., el ministeri públic sol·licitava sis anys i mig de presó i una multa de 350 euros per col·laborar amb ell presumptament venent droga al carrer del costat i fent tasques de vigilància. Finalment les parts, però, han arribat a un acord per rebaixar la pena tenint en compte que la cocaïna comissada, de 3,34 grams amb una puresa del 31% i de 0,18 grams amb una puresa 26%, era per consum propi i es va adquirir davant del bar i no dins.

Els acusats han acceptat també pagar una multa de 50 i 150 euros respectivament. Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement de la presumpta activitat il·lícita el 8 de novembre de 2014, quan un presumpte client no content amb els tractes que feia amb els acusats va denunciar que al bar es venia droga. Van entrar a l'establiment el 19 de febrer de 2015.


Comentaris

envia el comentari