Catalunya Diari

Rècord absolut de participació al Selfie-Click de la Fira Playmobil de Tàrrega

Rècord absolut de participació al Selfie-Click de la Fira Playmobil de Tà rrega| Redacció - Fotografia: Agrat Tà rrega

El concurs Selfie-Click de la 4a Fira del Playmobil del Tàrrega ha tancat la recepció d'originals amb un total de 80 fotografies, xifra rècord de participació. A través de les xarxes socials Facebook i Instagram els usuaris han anat penjant durant les últimes setmanes 'selfies' de clicks en llocs originals de Tàrrega i altres demarcacions utilitzant l'etiqueta #FiraPlaymobilTàrrega.

Les fotografies s'exposaran durant la celebració de la Fira del Playmobil que tindrà lloc durant aquest cap de setmana al Pavelló del Club Natació. L'Associació Agrat i SomosClicks són els organitzadors d'aquest esdeveniment que comptarà amb una dotzena de diorames amb prop de 5.000 clicks en diferents mons de fantasia que aniran des d'un ral·li d'època fins a la recreació de Mary Poppins passant per la Ruta 66, l'Orient Mitjà o el Far West.

A més, durant la Fira també hi haurà una desena de venedors vinguts de tot el territori català, espanyol i també des d'Alemanya. L'esdeveniment permetrà aconseguir les últimes novetats en el món del Playmobil i trobar figures molt buscades al mercat d'aquestes joguines.

L'horari d'obertura serà dissabte de les 10.00 a 21.00 hores i diumenge de 10.00 a 19.00 hores. A l'hora del tancament, es faran entrega dels premis dels guanyadors dels concursos 'Selfie Click', 'Busca-Click', 'Comerç-Click' i el concurs de diorames.Comentaris

envia el comentari