Catalunya Diari

Recta final de les obres d'ampliació de l'escola Pompeu Fabra de Mollerusa

Recta final de les obres d'ampliació de l'escola Pompeu Fabra de Mollerusa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Durant la visita, Farré ha estat acompanyat de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, i la regidora d’Ensenyament, Rosalia Carnicé. Farré, que s’ha mostrat satisfet de la bona marxa de les obres que en breu estaran enllestides. 
 
Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa ha dit que aquestes obres "són una millora necessària i llargament reivindicada per la mateixa escola, les famílies i també l’Ajuntament" i que amb l’inici del curs, amb tot l’edifici en funcionament, "tanquem una carpeta". Les obres d’ampliació, que s’han dut a terme en un solar cedit per l’Ajuntament de Mollerussa just al costat de l’actual edifici de l’escola, consisteixen en dotar el centre educatiu d’un menjador i una cuina més grans així com també d’un gimnàs i un pati més espaiós. Aquesta ampliació permetrà alliberar espais en l’edifici actual i reconvertir-los per a donar-los hi nous usos, com per exemple ubicar una biblioteca i destinar una aula per a plàstica, entre altres millores com una aula de música que s’ubicaria al segon pis del nou edifici. En total, s’han ampliat 900 metres quadrats d’edifici i al voltant de 2.000 de pati. 
 
El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, per la seva banda i a preguntes dels mitjans de comunicació, s’ha referit també a l’escola Les Arrels, ubicada a les dependències municipals de l’antic Hotel Duch, de la qual ha dit que és una prioritat pel departament ja que, en aquest cas, “es tracta de garantir l’escolaritat” dels alumnes que hi cursen estudis. Cullerés ha dit que l’Ajuntament està en disposició de cedir el solar per ubicar-lo, en una parcel·la de propietat municipal al carrer Girona, però que el que falta és poder encabir la partida necessària en els pressupostos de la Generalitat perquè es puguin començar les obres. El director dels Serveis Territorials també ha dit que enguany s’han fet obres en l’edifici actual per tal que aquest curs pugui començar amb normalitat a l’espera del nou centre educatiu. 


Comentaris

envia el comentari