Catalunya Diari

Restaurants d'Alcarràs elaboren menús 'fusionant' fruita i carn

Restaurants d'Alcarràs elaboren menús 'fusionant' fruita i carn| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Deu restaurants d’Alcarràs organitzen per tercer any consecutiu les Jornades Gastronòmiques de la Fruita i de la Carn. Una iniciativa per donar a conèixer dos dels principals productes que mouen l’economia alcarrassina.

La iniciativa, organitzada conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica d’Alcarràs, servirà perquè els restauradors de la vila ‘fusionin’ en els seus plats menús relacionats amb la fruita dolça, les confitures, les melmelades i també la carn de porc i de vacum, principalment. 
 
Les Jornades de la Fruita i de la Carn s’organitzen durant el mes d’octubre i primers de novembre, coincidint d’aquesta manera amb la Fira del Comerç i el Rebost que se celebrarà el diumenge 19 d’octubre. A la iniciativa també s’hi sumen les carnisseries artesanals de la vila que, aprofitant aquesta fira, elaboraran embotits ‘fusionats’ amb fruita.
 
Un dels objectius del consistori és, a més de promocionar la gastronomia local, també incrementar el consum de fruita i de carn. 


Comentaris

envia el comentari