Catalunya Diari

Restriccions de trànsit a Tàrrega els dies 14, 15 i 16 d'octubre

Restriccions de trànsit a Tàrrega els dies 14, 15 i 16 d'octubre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 


L’Ajuntament de Tàrrega esporgarà aquesta setmana els arbres situats a la mitjana central de les avingudes de Catalunya i del Raval del Carme, dins l’antiga travessia de la N-II. Aquestes tasques es duran a terme en tres fases els dies 14, 15 i 16 d’octubre, de 09.00 a 14.00 hores, i obligaran a efectuar talls de circulació en diversos trams.El dimarts dia 14 es tallarà el trànsit al tram de l’avinguda Catalunya entre la plaça de Josep Pont i Creus i l’encreuament amb el carrer de Santa Clara. El dimecres dia 15 es tallarà el trànsit al tram de l’avinguda Catalunya entre l’encreuament amb el carrer de Santa Clara i la plaça del Carme. I el dijous dia 16 es tallarà el trànsit a tot el traçat de l’avinguda del Raval del Carme.
 
Malgrat això, sí es permetrà el pas de vehicles de càrrega i descàrrega. El vial també es podrà creuar de forma perpendicular des dels carrers adjacents.
 
Aquest serà el primer cop que la Regidoria de Serveis Municipals esporga els arbres de l’antiga travessia, plataners plantats l’any 2009 dins la reforma del vial. L’Ajuntament de Tàrrega demana disculpes per les molèsties que puguin generar les esmentades tasques.


Comentaris

envia el comentari