Catalunya Diari

Reunió per redactar el projecte de la travessia de Gerri de la Sal

Reunió per redactar el projecte de la travessia de Gerri de la Sal| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 La reunió d’avui a la Subdelegació és una reunió de treball prèvia a la Comissió de Cultura de la Generalitat d’aquest mes de desembre que ha de valorar el projecte que ha de redactar el Ministeri de Foment per la travessia de Gerri de la Sal a la N-260. Fins ara, la redacció del projecte estava encallada per la manca d’acord entre l’Ajuntament de Baix Pallars i el departament de Cultura sobre l’ampliació de la vorera de la travessia.
 
La proposta de millora d’aquesta travesia, que l’Ajuntament de Baix Pallars va aprovar, ha quedat consensuada entre els tècnics del Ministeri de Foment i el Departament de Cultura de la Generalitat i consisteix en ampliar en uns 400 metres de longitud l’actual calçada de la N-260 al seu pas per Gerri de la Sal amb l’objectiu d’habilitar dos carrils de 3 metres cadascun i una vorera més ampla que l’actual. Aquesta proposta permetria el pas i creuament de dos vehicles pesats sense dificultats, mentre que l’ampliació de la vorera aportaria més comoditat de pas als veïns de la població.
 
La finalització de la redacció del projecte està prevista per principis del proper mes de febrer i la previsió es que les obres comencin en el decurs de 2013 donat que hi ha partida pressupostària prevista de 500.000 euros. 


Comentaris

envia el comentari