Catalunya Diari

Ribera d'Urgellet inaugura el Camí de les Mines

Ribera d'Urgellet inaugura el Camí de les Mines| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 A la inauguració hi ha assistir la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, el subdirector General de Foment del Desenvolupament del Medi Rural del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Antonio Flores, i l’alcalde de Ribera d’Urgellet, Antoni Capdevila. Aquest nou camí, que ha comptat amb una inversió de 1.384.120 euros a càrrec de la Direcció General de Desenvolupament Rural i Política Forestal del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, està destinat exclusivament a vianants i a usuaris en bicicleta i queda prohibida la circulació de vehicles a motor dins el seu traçat. 
 
Manso ha destacat durant la visita que el Camí de les Mines "obre noves possibilitats d’oci als veïns de la comarca i de les comarques veïnes amb una proposta respectuosa amb el medi ambient i que afegeix valor al patrimoni natural de la zona". En aquest sentit, ha explicat que aquest camí "pot contribuir a diversificar l’oferta turística de la comarca, així com potenciar iniciatives de formació i educació mediambiental que puguin afavorir la conservació del patrimoni natural".
 
Per a l’arranjament d’aquest Camí Natural s’ha dut a terme un seguit d’actuacions consistents en l’adequació, neteja, perfilat i tasques de compactació del traçat de gairebé 24 quilòmetres, així com la instal·lació de baranes de fusta en diferents punts del camí i la col·locació de la senyalització direccional, preventiva e informativa del propi camí.


Comentaris

envia el comentari