Catalunya Diari

Roben dos vedelles a Alcarràs per extreure'n la carn

Roben dos vedelles a Alcarràs per extreure'n la carn| Redacció - Fotografia: JARC

 JARC reclama una major vigilància en les zones rurals i també manifesta que iniciaran una campanya per promoure la implantació de sistemes de video-vigilància a les explotacions, demanant al Departament d'Agricultura que aquestes inversions siguin auxiliables dins el proper PDR (2014-2020). La inseguretat al camp és un greu problema i cal trobar-hi solucions.
 
Els representants de JARC consideren que cal lluitar contra aquest greu problema amb un coneixement local, integrant els diversos instruments, legals i tècnics, i els diferents actors del territori. 
 
No obstant, JARC també ha posat de manifest que les mesures de vigilància policial o autoprotecció no són les úniques en què es pot i s’ha de treballar, sinó que cal considerar tots els aspectes que intervenen en el transport, transformació o distribució dels béns robats, promovent, si s’escau, canvis normatius en aquesta matèria. Cal adoptar mesures concretes, adaptades a la realitat de cada territori i tenint en compte les possibilitats i necessitats dels productors i de l’Administració.


Comentaris

envia el comentari