Catalunya Diari

Roc Roi sorteja motos de neu, mushing, tubbing, raquetes de neu i construcció d'iglús

Roc Roi sorteja motos de neu, mushing, tubbing, raquetes de neu i construcció d'iglús| Redacció - Fotografia: Roc Roi

 

lleidaalminut.com 

En total, l'empresa Roc Roi sortejarà 10 vals (2 per activitat) gratuïts per a dos persones per gaudir a l'estació de Grandvalira (Andorra). A més, tots els acompanyants tindran un 20% de descompte sobre el preu de l'activitat.
 
El calendari de sortejos serà el següent:
- 3 de gener: Motos de neu (excursió de 60 minuts per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 115 euros.
- 10 de gener: Raquetes de neu (excursió de dos hores amb material per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 27 euros.
- 17 de gener: Construcció d'iglús per a famílies (duració una hora i 30 minuts). Preu de l'activitat sense descompte: 32 euros.
24 de gener: Passeig Mushing (recorregut d'un quilòmetre i mig per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 37 euros.
- 31 de gener: Tubbing (activitat de quaranta minuts de duració per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 20 euros.
- 14 de febrer: Motos de neu (excursió de 60 minuts per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 115 euros.
- 21 de febrer: Raquetes de neu (excursió de dos hores amb material per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 27 euros.
- 28 de febrer: Construcció d'iglús per a famílies (duració una hora i 30 minuts). Preu de l'activitat sense descompte: 32 euros.
- 7 de març: Passeig Mushing (recorregut d'un quilòmetre i mig per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 37 euros.
- 14 de març: Tubbing (activitat de quaranta minuts de duració per a dos persones). Preu de l'activitat sense descompte: 20 euros.
 

Per participar s'han de complir els següents requisits:


- Ser seguidor del Facebook i del Twitter del diari, en cas de tenir-ne.


- Compartir la notícia al teu perfil de Facebook a través del perfil de Facebook del diari.


- Enviar un correu a [email protected] amb les teves dades persones (nom, cognoms, DNI, adreça electrònica), especificant els enllaços de les xarxes socials i adjuntant els 'pantallazos' de les comparticions i el 'me gusta' per agilitzar el procés. Al nom de l'assumpte s'ha d'especificar 'Concurs Roc Roi' i has d'especificar les activitats a les que vols entrar al sorteig.


 


Les persones que no compleixin els requisits o bé que no enviïn tota la documentació que se'ls hi demana no entraran al sorteig. Comentaris

envia el comentari