Catalunya Diari

Rodi Motor Services inaugura un nou centre a Agramunt amb la presència d'Àlex Márquez

Rodi Motor Services inaugura un nou centre a Agramunt amb la presència d'Àlex Márquez| Redacció - Fotografia: Rodi Motor Services

 

Rodi Motor Services ha inaugurat aquesta setmana un nou centre de servei a la localitat d'Agramunt. El nou taller ocupa una superfície de 900 metres quadrats i proporciona una completa gamma de serveis (manteniment, mecànica, electricitat, diagnosi, pneumàtics) a turismes, camionetes, vehicles 4×4, camions i vehicles agrícoles.

La inauguració ha comptat amb la presència d'Alex Márquez, que ha conversat amb els assistents i s'ha fotografiat amb ells. El pilot de Cervera, que el cap de setmana passat va aconseguir a Aragó el seu primer podi en la categoria de Moto2, també ha valorat la inauguració del nou centre a Agramunt: "És un orgull per a mi inaugurar aquest nou centre Rodi Motor Services, el número 146 a Espanya. Rodi m'ha donat suport durant tota la meva carrera esportiva i junts hem anat creixent i assolint els nostres objectius. Espero que puguem seguir fent-ho molts anys més".
 
L'acte també ha estat presidit per l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve.
 
Els convidats han pogut gaudir una vetllada distesa, entre amics, en què no ha faltat el tradicional tall de cinta per part de les autoritats presents i d'Àlex Márquez.
 
Rodi Motor Services compta amb una extensa xarxa de 146 centres distribuïts per tota la geografia espanyola, dels quals 19 són a la província de Lleida. L'obertura d'aquest nou centre és un exemple més de l'esperit d'expansió i millora de la marca, que treballa per oferir un servei integral, pròxim i accessible als seus clients.


Comentaris

envia el comentari