Catalunya Diari

Rosselló estrena el nou Camp d’Esports Municipal

Rosselló estrena el nou Camp d’Esports Municipal| Redacció - Fotografia: Com360

 

Rosselló estrena aquest dissabte el nou Camp d'Esports Municipal, un nou equipament esportiu ubicat al Camí d’Almacelles, en un espai de fàcil accés i aparcament i amb possibilitats de creixement. La Generalitat, a través del PUOSC, i l’Ajuntament han invertit 616.536,16 euros en el projecte, un 17% menys del previst.

El camp està ubicat en una zona d’equipaments esportius als afores de Rosselló (Camí d’Almacelles, al final de l’avinguda Verge del Pilar) amb la voluntat de facilitar l’accés i l’aparcament i en una zona que permet el futur creixement de l’equipament, d’acord amb les necessitats del municipi. Les instal·lacions compten amb un camp reglamentari de 100 x 60 metres de gespa artificial, vestidors i una graderia amb capacitat per a 120 persones assegudes. Inicialment el camp l'utilitzaran de manera regular unes 200 persones entre els integrants de diversos equips del CF Rosselló, l'equip de veterans del municipi i equips de l'Escola de Futbol del Mig Segrià, entre altres usuaris puntuals.
 
La vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, ha inaugurat oficialment aquest dissabte el nou Camp d’Esports Municipal de Rosselló, amb un acte que ha comptat amb l’alcalde de Rosselló, Josep Abad, i el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, i que s’ha completat amb l’estrena esportiva del camp, amb el partit entre el CF Rosselló i el CF Albesa. Prèviament, la vicepresidenta Joana Ortega ha visitat l’Ajuntament de Rosselló, on ha signat en el llibre d’honor de la localitat.
 
L’alcalde de Rosselló ha assenyalat que amb aquesta estrena es fa realitat una de les reivindicacions més llargament expressades pels rossellonencs. En aquest sentit, ha destacat que és un projecte iniciat en l’anterior mandat i que ha culminat l’actual govern municipal amb la introducció d’algunes modificacions, com ara la ubicació, i una rebaixa sobre el pressupost inicial.
 
La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Rosselló han invertit en el nou equipament esportiu de Rosselló un total de 616.536,16 euros, un 17% menys del previst en el projecte inicial, del 2011. Concretament, la Generalitat ha aportat, a través del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya), un total de 565.781,53 euros, el que representa un 91,7% del total de l’obra, mentre que l’Ajuntament de Rosselló n’ha aportat els 50.754,63 euros restants.


Comentaris

envia el comentari