Catalunya Diari

San Miguel amenitzarà la Transsegre de Balaguer amb maridatges amb cervesa i activitats participatives

San Miguel amenitzarà la Transsegre de Balaguer amb maridatges amb cervesa i activitats participatives| Redacció - Fotografia: Transsegre

Els tastos de cervesa combinats amb diferents tapes seran una de les activitats principals que realitzarà l'empresa cervesera San Miguel a la Transsegre 2016. Durant la celebració, que es durà a del 8 al 10 de juliol, es faran tres tastos guiats de cervesa de 20 minuts que es maridaran amb diferents tapes. L'activitat es desenvoluparà el diumenge a partir de les 13.00 hores a l'Espai San Miguel, ubicat al Parc de la Transsegre de Balaguer.

La participació de San Miguel a la Transsegre s'iniciarà durant la vetllada de divendres a la nit, en la qual els assistents als concerts podran participar en un concurs en el que se sortejaran elements de 'merchandising' per cada consumició.

La jornada de dissabte està marcada per la baixada de les barques pel riu Segre. En els punts de preparació del descens, el Parc Maria Rúbies de Camarasa i el Pedregal de Gerb una 'pick up' personalitzada amb un equip de música amenitzarà els treballs dels participants. Allà, un equip de San Miguel refrescarà els participants amb polvoritzadors d'aigua. Al mateix temps, a la carpa de San Miguel es donaran regals, com barrets i fundes aquàtiques. Durant el descens de les barques pel riu Segre, tres fotògrafs es situaran en el Pont d'Escala al Pantà de Sant Llorenç de Montgai, a la Platgeta de Sant Llorenç i al Parc de la Transsegre de Balaguer per tal d'immortalitzar la travessia dels participants. A la nit, es repetiran les mateixes accions dels concerts de divendres.

El diumenge començarà de nou amb la 'pick up' en el moment de la sortida de les embarcacions. De la mateixa manera, els fotògrafs agafaran imatges dels participants durant el seu descens pel riu.

Degustacions de 20 minuts
Una vegada finalitzades les activitats aquàtiques, San Miguel amenitzarà la jornada amb tastos de cervesa maridats amb 5 tapes diferents, en els quals en tres torns de 20 minuts, unes 90 persones podran combinar els dos productes. El maridatge consistirà en una San Miguel Especial amb una tapa de pop, una Selecta de San Miguel amb pa de vidre i cecina, la San Miguel 1516-Gilda amb anxova, la Maestra de Mahou amb pa de vidre i formatge semicurat i la San Miguel Fresca amb salmó amb llimona.

Com a record de la participació, s'obsequiarà als participants amb la fotografia del seu descens, amb marcs personalitzats per a l'ocasió.

San Miguel és el patrocinador principal de la Transsegre, atesa la vinculació de la marca amb Lleida, que es remunta al 1957. La fàbrica lleidatana és un dels seus centres de producció més importants de l'Estat i la que exporta a més països arreu del món. Fou l'aigua del riu Segre el motiu pel qual San Miguel instal·là la seva primera fàbrica de l'Estat espanyol a Lleida, que s'inaugurava l'11 de maig d'aquell any, coincidint amb Sant Anastasi i per tant, amb la Festa Major de la ciutat. Justament l'aigua del riu Segre és de fet, la principal protagonista de la Transsegre.


Comentaris

envia el comentari