Catalunya Diari

San Ramon demana que es millorin i s'asfaltin els camins de la localitat

San Ramon demana que es millorin i s'asfaltin els camins de la localitat| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 El projecte consisteix en la millora dels set quilòmetres de la xarxa dels camins dels quatre nuclis que formen el municipi mitjançant l’asfaltat del camí de Sant Ramon a la carretera de Viver de Segarra, el camí d’accés a Viver de Segarra així com el camí de Portell a Sant Ramon i el d’accés a Gospí.  
 
Amb aquestes obres es pretén millorar la comoditat i seguretat dels desplaçaments entre els nuclis, reduir la distància efectiva entre els nuclis del municipi incorporant els vials a asfaltar com alternatives reals a la xarxa general de carreteres i incrementar la competitivitat de les explotacions agràries del municipi reduït els costos de transport al reduir la distància dels trajectes entre els nuclis en molts casos a la meitat. El cost total del projecte és de 201.527,07 euros.
 
Bochaca ha plantejat la possibilitat d’executar l’obra mitjançant una subvenció del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. Per aquest motiu, ha lliurat al registre de la Subdelegació un escrit acompanyat del projecte per sol·licitar-la.


Comentaris

envia el comentari