Catalunya Diari

Sant Guim de Freixenet demana que es millorin les andanes de l'antiga estació de ferrocarril

Sant Guim de Freixenet demana que es millorin les andanes de l'antiga estació de ferrocarril| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 Així mateix, Solé també ha demanar l'arranjament d'una de les andanes de l'antiga estació de ferrocarril del municipi, ja que és un lloc de pas que utilitzen a diari mols veïns del municipi per travessar d'un costat a l'altre la via.
 
Manso ha visitat aquest divendres Sant Guim de Freixenet, acompanyada de l'alcalde del municipi i del tinent d'alcalde Francesc Lluch. A més dels camins rurals i de l'estació, la subdelegada ha visitat el centre polivalent que Sant Guim va estrenar recentment com a centre de promoció dels productes agroalimentaris de la Segarra i que acollirà altres activitats adreçades als veïns del municipi.


Comentaris
SIKARRA NOSTRA
Realment, és molt necessari un pas de vianants àgil i segur a nivell de l'estació. Aquest punt és un pas habitual de veïns, i des de que es va obrir l'Agrobotiga/Centre d'Interpretació també un espai comercial.\r\nTenim la esperança que es puguin resoldre les peticions fetes per l'ajuntament i la resta del poble de Sant Guim.

envia el comentari