Catalunya Diari

Sant Ramon reobre el bar municipal

Sant Ramon reobre el bar municipal| Redacció - Fotografia: Consell Comarcal de la Segarra

 

L’Ajuntament de Sant Ramon ha atorgat la concessió de la obertura del Bar Restaurant del Centre Cultural Municipal a Antonio Delgado per cinc anys. La seva proposta va ser la més ben valorada ja que aportava millores, com per exemple, la pintura del local. 

El bar oferirà la mateixa activitat que fins ara, dinars i sopars, i l’horari serà de les 08.00 a les 22.00 hores (també es dóna la possibilitat d’allargar l’horari al vespre depenen de la demanda). Així mateix, oferirà canal de televisió de pagament per poder oferir tots els partits de futbol, diaris i servei de terrassa. A més, s’organitzaran sortides i es dinamitzaran activitats per tal d’engrescar la gent del poble. 
 
Tal hi com explica l’actual propietari. Antonio Delgado, es preveu obrir pròximament amb una festa d’inauguració que oferirà un refrigeri gratuït per a tot el poble. Properament, l’ajuntament emetrà una circular. A més, l’Antonio explica que està molt il·lusionat amb l’obertura del bar ja que actualment estava a l’atur i que amb la seva germana, que també era a l’atur, hi han posa’t moltes ganes per tirar endavant el negoci. 
 
Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’obertura del bar, ja que des de fa quatre mesos que està tancat s’ha mira’t d’obrir-lo el més ràpid possible. Però primerament, la concessió es va atorgar a un veí de Torà que finalment per motius personals va haver de renunciar el contracte, fet que va provocar un nou procediment i amb tots els tràmits administratius que això comporta. L’Ajuntament explica que al llarg d’aquests dos anys de legislatura s’ha invertit en obres per a la millora de bar com els nous serveis i recentment la instal·lació d’una nova calefacció. Per una part, per a fer l’obra de la calefacció es va comptar amb un ajut de la Diputació de Lleida de 8.000 euros, quan el seu cost total era de 10.980 euros, mentre que, pels serveis la subvenció ha estat de 7000 euros, i el cost final de l’obra era de 7924,61 euros. En total, els cost de les obres ha estat de 18.904,61 euros, dels quals 15.000 euros els ha aportat la Diputació de Lleida via subvenció.


Comentaris

envia el comentari