Catalunya Diari

Sarroca de Lleida, Torres de Segre i Aitona posen en marxa la primera edició de la Volta al Pantà d’Utxesa

Sarroca de Lleida, Torres de Segre i Aitona posen en marxa la primera edició de la Volta al Pantà d’Utxesa| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Les inscripcions ja es poden formalitzar i el seu preu serà de 13 euros, si no cal llogar el xip blanc, o de 15 euros, amb lloguer de xip blanc. â€‹Es preveu que siguin entorn als 350 els participants a la jornada esportiva que destinarà un euro de cadascuna de les inscripcions al Centre Assistencial Sant Joan de Déu "per la gran tasca que estan duent a terme des de fa molt de temps", tal i com ha explicat el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo, qui també ha destacat "l’entorn privilegiat i únic que es podran trobar tant els atletes com els seus acompanyants".
 
L’itinerari contempla un 80% de terra i tan sols un 20% d’asfalt i els participants no trobaran grans desnivells, per la qual cosa s’adapta a tots els nivells i pot servir, també, perquè els més experimentats busquin una bona marca.
 
Entre les 8.00 hores i les 9.15 hores està prevista la recollida de dorsals per part dels participants per, a les 9.30 hores, donar el tret de sortida al punt d’informació d’Utxesa, lloc que també acollirà la meta.
 
A la presentació, celebrada aquest dimarts a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, hi han participat el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; l’alcalde de Sarroca de Lleida i president del Consorci d’Utxesa, Jaume Revés; l'alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela; el regidor d’esports d’Aitona, Abel Mestre, i el regidor d’esports de Torres de Segre i membre de l’organització, Lluís Companys. Aquest, ha aprofitat la seva intervenció per “agrair als ajuntaments i a la Diputació el seu suport”, alhora que ha encoratjat tots els amants de l’esport i la natura a no perdre’s aquesta gran festa atlètica. “Ja fa molt temps que teníem la idea de crear una prova en aquest espai, donat que és un lloc idíl·lic en un terreny envoltat d’una fauna i una flora única a les nostres contrades. Ara ja és una realitat i esperem que tot surti a la perfecció per poder continuar en pròximes edicions”.


Comentaris

envia el comentari