Catalunya Diari

Satisfacció entre els usuaris el primer dia de funcionament dels nous trens de la Pobla

Satisfacció entre els usuaris el primer dia de funcionament dels nous trens de la Pobla| Text i fotos: ACN

Els primers usuaris a estrenar els nous trens de la Pobla han valorat molt positivament el seu funcionament i han destacat per damunt de tot la seva comoditat. Cristina Lara, una de les primeres usuàries a arribar a la Pobla de Segur, procedent de Lleida, ha explicat que l'accessibilitat per a persones minusvàlides és molt important a l'igual que la comoditat dels serveis.

Entre els usuaris el primer dia de funcionament hi havia amants dels trens que no s'han volgut perdre el primer viatge. Xavier Izquierdo ha viatjat amb els seus néts fins a Lleida per estrenar el servei. A l'estació de la Pobla s'hi ha atansat molts curiosos per veure arribar el tren però principalment per conèixer els nous horaris.

Àngel Ortega, veí de la Pobla de Segur, ha dit que és una molt bona notícia la posada en funcionament dels nous trens donat que facilitarà la mobilitat de la gent del Pallars. Ortega ha elogiat la connexió dels trens de la Pobla amb els trens per anar a Barcelona i ha recordat que l'èxit dels nous trens dependrà dels horaris i la seva adaptació a les necessitats de la gent del Pallars.

Per la seva part, Eulàlia Sánchez, de la Plataforma Volem Lo Tren, s'ha mostrat satisfeta per la posada en servei dels nous combois i ha recordat que arriben després de 4 anys de la retallada del servei de trens. Sánchex ha explicat que els horaris s'hauran d'acabar de modificar perquè no hi ha cap tren que arribi a primera hora a la ciutat de Lleida i ha argumentat que molta gent que es desplaça per anar al metge necessita estar a la capital a primera hora del matí.

Sánchez ha comentat a tots els usuaris que s'ha trobat a l'andana que li facin arribar les queixes dels horaris i des de la Plataforma les enviaran a Ferrocarrils de la Generalitat. Sánchez ha recordat que des de FGC hi ha bona predisposició per modificar els horaris.


Comentaris

envia el comentari