Catalunya Diari

Seminaris gratuïts al viver d'empreses de Balaguer

Seminaris gratuïts al viver d'empreses de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer


El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Balaguer començarà la seva activitat aquest setembre amb sis seminaris sobre la creació d’empreses innovadores. Les classes seran gratuïtes i els assistents obtindran un diploma acreditatiu.L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha explicat que l’objectiu de les sessions és donar als futurs emprenedors les eines necessàries per crear una empresa. De fet, els cursos tractaran sobre 'La creació de l’empresa: de la idea al projecte', 'La innovació i estratègia empresarial', 'Màrqueting empresarial', 'Management i lideratge', 'Les TIC aplicades al món de l’empresa' i 'Elaboració del pla financer. Finançament empresarial'. Les classes seran impartides per professors de la Universitat de Lleida i tècnics del CEEI, del Patronat de Promoció Econòmica i de Globalleida.

Les sessions s’impartiran els dies 20 i 27 de setembre i 4, 11, 18 i 25 d’octubre de 19.00 a 21.00 hores, a la seu del viver d’empreses de Balaguer, ubicat al carrer Sant Pere.

Precisament, aquesta setmana s’ha firmat el conveni amb la Diputació de Lleida, que permetrà iniciar l’activitat aquest setembre. De fet, els emprenedors que vulguin instal·lar-hi el seu projecte ja poden informar-se i presentar les seves sol·licituds a les dependències municipals o a través de l’adreça electrònica [email protected].


Comentaris
vanessa
cursos

envia el comentari