Catalunya Diari

S'enfonsa un immoble de dos plantes a Tàrrega

S'enfonsa un immoble de dos plantes a Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 De seguida s’ha avisat els Bombers i la Policia Local, que han procedit a tallar la circulació de vehicles i vianants per aquest carrer. En els primers moments de confusió semblava que l’immoble havia patit un  esfondrament de la teulada, fet que s’ha descartat. Tot apunta que ha cedit la segona planta, fent caure també el primer pis. L’interior de l’immoble s’ha vist seriosament afectat però no la façana exterior. A causa d’aquest fet, cap veí de la zona s’havia adonat de l’esfondrament, fins avui que han entrat els  propietaris a l’edifici. No s’han hagut de lamentar ferits. 
 
L’Ajuntament de Tàrrega ha requerit dels serveis de l’arquitecte Mercè Galindo, qui ha inspeccionat l’interior de l’edifici acompanyada dels Bombers. L’informe ha determinat que l’estructura de l’edifici no presenta perill imminent d’esfondrament i per això a les 15.00 hores s’ha reobert a la circulació el carrer Urgell. Segons aquesta primera inspecció, la causa de l’esfondrament podria ser una fuita d’aigua a causa d’unes canonades arrencades en un radiador. La investigació apunta a una sostracció, ja que s’han trobat a faltar tubs de coure a l’interior de l’immoble. En aquest sentit, els propietaris presentaran denúncia per aquests fets.
 
L’Ajuntament de Tàrrega també comunica que demà dilluns 16 de juliol els arquitectes municipals procediran a inspeccionar l’immoble afectat per elaborar un dictamen sobre les actuacions a emprendre. També s’examinaran els immobles contigus (números 28 i 32 del carrer Urgell, també deshabitats) ja que avui s’hi han detectat humitats. 


Comentaris

envia el comentari