Catalunya Diari

Sessió de cinema infantil a la Seu d'Urgell amb la projecció del Petit Animac Camina 2013

Sessió de cinema infantil a la Seu d'Urgell amb la projecció del Petit Animac Camina 2013| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Ens deixarem enlluernar amb 'How to eat you apple', les il·lustracions en forma de poema animat d'Erick Oh, que d'una forma surrealista retrata la naturalesa humana i la seva essència en el cercle de la vida. L'increïble The Fantasctic Flying books of Mr. Morris Lessmore ens portarà per mons imaginaris de la mà de William Joyce i Brandon Oldenburg, peça guardonada amb l'Oscar al millor curtmetratge d'animació als premis de l'Acadèmia.
 
La matinal continuarà amb Ride of passage un curtmetratge molt bonic sobre un noi jove que ha de travessar la selva a la recerca dels animals més grans, per dur a terme el seu ritual d'iniciació. A continuació Krake de regina Welker, la pel·lícula ens narra la malaltia d'una nena a la qual li ha sortit un pop al cap i ens explica la relació amb el seu mal.
 
Fear of Flying, el curtmetratge d'animació guanyador al Galway Film Fleadh d'Irlanda i el LA Shorts festival d'Amèrica, treball que combina tècniques i estils d'animació d'una manera nova i interessant, i que utilitza stop motion amb altres tècniques com el 2D i el 3D en el disseny dels personatges. És una peça dolça amb una bona dosi d'humor irlandès.
 
El món està en constant canvi, això és el que ens narra el curtmetratge Shave it de Fernando Maldonado i Jordi Tereso, o canvies o t'adaptes, el mico decidit a adaptar-se per convertir-se en president. Per acabar la sessió, Prinz Ratte, una història de prínceps i princeses i, sobretot, d'amor.


Comentaris

envia el comentari