Catalunya Diari

Shopping Night a la Seu d'Urgell amb més de 40 botigues obertes fins a les 23.00 hores

Shopping Night a la Seu d'Urgell amb més de 40 botigues obertes fins a les 23.00 hores| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

Shopping Group de la Seu d'Urgell torna a organitzar per aquest dissabte, dia 3 de desembre, una nova edició de la Shopping Night -nit de compres- que comptarà amb la participació de més de quaranta comerços oberts fins a les onze de la nit.

Novament, tot coincidint amb la jornada de l'Encesa de llums de Nadal -tret de sortida de la campanya nadalenca 'El Món Màgic de les Muntanyes'- un bon nombre de botigues de la Seu d'Urgell celebren aquesta iniciativa comercial que ve acompanyada de diverses activitats paral·leles com un tutorial de maquillatge, un showroom, una cantada de Christmas Carols i una batukada.
 
A més, durant tota la jornada de dissabte tindrà lloc el concurs d'aparadors amb temàtica relacionada amb 'El Món Màgic de les Muntanyes'. Els aparadors guanyadors seran escollits per votació dels urgellencs i urgellenques que hi vulguin participar, tot omplint una butlleta que es podrà trobar a les botigues de la Seu. En aquesta butlleta caldrà posar el nom del comerç triat i les dades personals, i dipositar-la en les diferents urnes que hi haurà situades en diferents punts.
 
Serà en plena celebració de la Shopping Night que es donaran a conèixer els dos aparadors guanyadors. Les persones participants en la votació popular entraran en un sorteig per optar a un dels tres premis que hi ha preparats per l'ocasió.  


Comentaris

envia el comentari