Catalunya Diari

Sidamon acollirà dissabte la 1a Milla Urbana

Sidamon acollirà dissabte la 1a Milla Urbana| Redacció - Fotografia: Iter5

 

L'Ajuntament de Sidamon ha organitzat per aquest dissabte, dia 29 d'agost, la 1a Milla Urbana de la localitat, una activitat que se celebrarà a partir de les 18.00 hores i que ja compta amb 170 inscrits.

La sortida i arribada estaran situades a l'avinguda Generalitat (al costat de la pista esportiva i de la piscina) i la inscripció serà gratuïta. Les inscripcions es tancaran el dimecres 26 d'agost a les 23.00 hores o quan s'arribi als 300 inscrits.
 
Per a participar és obligatori córrer amb xip, i la recollida de xips i dorsals serà el mateix dia a partir de les 17.00 hores i fins les 18.00 hores a la pista esportiva.
 
L'organització comptarà amb servei sanitari, i les curses anirà des dels cigronets (que faran un circuit especial), els patufets (1/8 de milla), prebenjamí (1/4), benjamí (1/2) i aleví (1/2) fins als infantils, cadets, júniors, sèniors i veterans. L'organització es reserva el dret de desdoblar o fusionar la sortida d'algunes categories en funció dels participants inscrits. El dia abans de la cursa s'informarà de l'horari orientatiu de cada cursa i si hi ha sortida conjunta d'algunes categories.
 
A cada cursa es donarà premi als tres primers classificats i al primer local de cada categoria a partir de la categoria patufet. Hi haurà samarreta commemorativa per a tots els participants.


Comentaris

envia el comentari