Catalunya Diari

S'inicia la 39a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu a la Seu d'Urgell

S'inicia la 39a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu a la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 La presentació d'aquesta nova edició de la trobada ha anat a càrrec del seu director i impulsor, Artur Blasco, i tot seguit ha tingut lloc el primer concert d'acordió amb Elías Fernández Sabater a l'acordió diatònic i Núria Llobet al violí. El colofó de la inauguració de la trobada l'han posat Pascale Respaud (acordió diatònic i veu) i Ramon Gargallo (llaüt i tarota) procedents d'Occitània. 
 
La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu seguirà aquesta tarda a les 19.00 hores, a la plaça del Carme de la Seu d'Urgell, amb l'actuació de Blai Casals (acordió diatònic), Manu Sabaté (gralla i clarinet) i Eura Gaya (veu i gralla) d'entrada gratuïta. I a les 22.00 hores, a la pista polivalent de la zona esportiva, se celebrarà el concert de les 13 nacions. El preu de l'entrada és de 12 euros.
 
Per dissabte, dia 26 de juliol, la plaça de Sant Josep de Calassanç hi haurà un concert per a la mainada amb rondalles i cançons del Pirineu amb Marietta Contacontes (narració i acordió), Raul Alzola (narració i pnadero) i Simone Lambregts (violí). Serà a les 12 del migdia, d'entrada gratuïta. 
 
La trobada d'Acordionistes també oferirà diumenge, 27 de juliol, a les 19.00 hores, a la plaça del Mercat de la Seu, un ball amable de parella a càrrec del grup Els Astorets. També d'entrada gratuïta.


Comentaris

envia el comentari