Catalunya Diari

Solsona celebra dissabte la 3a Festa dels Oficis per al públic familiar

Solsona celebra dissabte la 3a Festa dels Oficis per al públic familiar| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

La Sala Polivalent de Solsona serà aquest dissabte, dia 13 d'agost, l’escenari de la tercera Festa dels Oficis, una convocatòria gratuïta adreçada al públic familiar. Enguany hi ha tres novetats: un taller de floristeria, un altre de maquillatge i un de pintura i dibuix. 

De dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, infants sense cap limitació d’edat i grans podran participar en tallers de temàtiques diverses gràcies a la col·llaboració desinteressada de diversos establiments i professionals locals.  L'entrada és gratuïta.
 
A banda de les novetats d'aquesta edició, també s’hi podrà aprendre a preparar amanides divertides, fer labors i costures i elaborar pa. L’objectiu d’aquesta iniciativa és proporcionar a les famílies una tarda d’activitats gratuïtes al mateix temps que es fomenta la creativitat i es posen en valor oficis locals. 
 
L’any passat van prendre-hi part prop de 150 famílies, que van poder endur-se a casa el resultat de les seves creacions com a artesans per un dia. Una de les claus d’aquesta convocatòria és la diversitat d’activitats i el fet que es pugui fer un tastet de totes elles. Enguany hi col·laboren Blauverd, Estètica La Laura, Forn de Sant Joan, Mans i Mànigues, Lurdes Santamaria i Riuverd.


Comentaris

envia el comentari