Catalunya Diari

Solsona convoca diverses places de monitor i dos de taquiller per a les piscines municipals

Solsona convoca diverses places de monitor i dos de taquiller per a les piscines municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Ajuntament de Solsona ha obert dos noves convocatòries de concurs lliure per ocupar diversos llocs de treball temporals per a la pròxima temporada de bany a les piscines municipals. Concretament, es tracta d’algunes places de monitor, el nombre del qual dependrà del volum d’inscripcions a les activitats multiesportives i els cursets de natació, i dos de taquiller. El 9 de maig es tancarà el termini d’admissió de sol·licituds per participar al procés selectiu a l’OAC municipal.

Els monitors hauran de fer-se càrrec dels grups assignats, executar les activitats fixades per la persona coordinadora, vetllar per l’ús correcte del material i la seva conservació i altres tasques pròpies del lloc de treball. La seva contractació serà de 21 hores setmanals els matins de dilluns a divendres, a més d’una hora de programació setmanal. La seva jornada s’ampliarà per atendre els serveis que es prestin fora d’aquest horari. D’altra banda, la durada del contracte dependrà del volum d’infants inscrits a les activitats, que començaran el 27 de juny i finalitzaran el 26 d’agost.
 
Pel que fa als taquillers, s’encarregaran de l’atenció al públic de les piscines; el control diari de caixa i d’accés d’usuaris; les inscripcions i el control d’inscrits a l’oferta lúdica i esportiva, entre altres tasques. En aquest cas, la seva contractació serà del 22 de juny fins al 31 d’agost de dilluns a diumenge, segons els torns establerts. 
 
Les persones aspirants a aquests llocs de treball poden descarregar-se les bases completes de les convocatòries i els formularis que han d’omplir per cursar la sol·licitud a través de la secció d'ofertes laborals del web municipal
 


Comentaris

envia el comentari