Catalunya Diari

Solsona convoca el 9è Concurs d’aparadors per Nadal

Solsona convoca el 9è Concurs d’aparadors per Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

Els establiments comercials són agents actius en la gestació de l’ambient nadalenc al carrer per festes i durant les setmanes prèvies. Per fomentar-ho, la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, convoca el novè Concurs d’aparadors per Nadal, que manté les bases molt similars a les de les edicions anteriors. 

Enguany varien lleugerament els criteris que valorarà el jurat. A més de tenir en compte la utilització d’articles que es venguin en el propi establiment, l’originalitat i la creativitat, també es puntuarà positivament l’homogeneïtat i la coherència de l’aparador, així com el seu impacte visual. El jurat, que farà l’avaluació entre el 12 i el 31 de desembre, l’integraran representants de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II i l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. 
 
L’aparador més ben guarnit s’endurà 200 euros i una placa especialment editada per l’ocasió; el segon, 100 euros i el tercer, 50. En l’última edició hi van participar 35 comerços, dels quals van ser premiats l’Òptica Roure, la perruqueria Estil en Equip i la botiga Mans i Mànigues. 
 
Per participar al concurs cal inscriure-s’hi fins al 5 de desembre per correu electrònic a [email protected], o bé per telèfon al 973 48 10 09. Els establiments concursants s’identificaran amb un distintiu que se’ls lliurarà i que han de col·locar en un lloc visible des de l’exterior. Les bases completes de la convocatòria es poden descarregar en línia a través de l’apartat de documents del web municipal (subapartat 'Concursos') .
 
El Concurs d’aparadors va néixer el 2004 per promocionar les botigues per festes i dinamitzar el caliu nadalenc al carrer. Tot i que durant uns anys se’n va fer un parèntesi, es va recuperar el 2013. Els últims anys, compta amb la col·laboració de la UBIC, l’Escola Arrels II i l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. 


Comentaris

envia el comentari