Catalunya Diari

Solsona convoca el vuitè Concurs d’Aparadors per Nadal

Solsona convoca el vuitè Concurs d’Aparadors per Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, des de la regidoria de Promoció Econòmica, convoca el vuitè Concurs d’Aparadors per Nadal de la localitat. L’objectiu de la iniciativa és ambientar els carrers i els establiments solsonins i que els propis comerços contribueixin a dinamitzar els eixos comercials durant l’època nadalenca. Les inscripcions estaran obertes fins al 3 de desembre. 

Igual que en anteriors edicions, s’atorgaran tres premis: el primer consistirà en 200 euros i una placa especialment editada per al guanyador; el segon, en 100 euros, i el tercer, en 50. Integraran el jurat representants de l’Ajuntament, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II i l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. 
 
Els organitzadors passaran a valorar els muntatges entre els dies 14 de desembre i 5 de gener. Si bé el format de la composició és lliure, es valorarà positivament que s’utilitzin articles que es venguin en el propi establiment, així com l’originalitat i la creativitat. 
 
Els establiments que vulguin participar al concurs han d’inscriure’s abans del dia 3 de desembre a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, al número 31 del carrer de Llobera, o bé per correu electrònic a [email protected] o al telèfon 973481009. Se’ls facilitarà un distintiu que hauran de col·locar al vidre de l’aparador. 
 
El veredicte es farà públic l’11 de gener i el lliurament de premis tindrà lloc el 15 del mateix mes en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament on també s’entregaran guardons d’altres convocatòries nadalenques. Les bases completes del concurs es poden descarregar de l’apartat de documents ('concursos') del web municipal
 
L’any passat hi van prendre part un total de 31 establiments. 


Comentaris

envia el comentari