Catalunya Diari

Solsona convoca quatre places de socorrista aquàtic per a l'estiu

Solsona convoca quatre places de socorrista aquàtic per a l'estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Ajuntament de Solsona ha tret a concurs quatre places de socorrista aquàtic per a la propera temporada de bany a les piscines municipals. El termini de presentació de sol·licituds per ser admès en el procés selectiu es tancarà el proper 21 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Properament es convocaran places de monitor i taquiller per a les mateixes instal·lacions.

  

Entre altres taques, els socorristes s’encarregaran de la vigilància, atenció, detecció i prevenció d’accidents i col·laboraran en l’anàlisi de l’aigua, el control d’usuaris, d’endreça de material i neteja de la instal·lació. Les bases de la convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província d’aquest divendres i són consultables també en el web municipal (apartat d’ofertes laborals dins la secció 'L’Ajuntament').

  

 

  

La contractació serà temporal, des del 22 de juny fins al 31 d’agost, a temps parcial, per a 36,5 hores setmanals –l’horari serà de dilluns a diumenge en funció dels torns establerts.

  

 

  

Per accedir a les places de socorrista cal haver complert els 18 anys, disposar del títol corresponent, tenir el títol d’ESO, EGB o qualsevol altre d’equivalent i el nivell C1 de català, entre altres requisits. Enguany també és necessari presentar el certificat d’antecedents penals (en cas que no s’aporti, les persones aspirants podran lliurar una declaració jurada o promesa de no haver estat condemnades per sentència ferma). 

Comentaris

envia el comentari