Catalunya Diari

Solsona convoca tres places de treball a l'àrea de Promoció Econòmica

Solsona convoca tres places de treball a l'àrea de Promoció Econòmica| Redacció - Fotografia: http://www.terracatalana.cat/

 

L’Ajuntament de Solsona convoca tres places de treball en règim laboral temporal per a l’àrea de Promoció Econòmica, la cobertura de les quals està supeditada a l’obtenció de dues subvencions sol·licitades al Servei d’Ocupació de Catalunya i al Fons Social Europeu. Aquests dies se n’ha obert el termini de presentació de sol·licituds a l’OAC municipal.  

D’una banda, una de les places vacants correspon a la d’agent d’ocupació i desenvolupament local a temps complet, per a la qual es requereix una llicenciatura universitària. Les persones aspirants poden presentar la documentació fins al 6 de novembre. 
 
De l’altra, es convoquen dues places per donar continuïtat al Dispositiu d’Inserció Sociolaboral (DIS) el 2015. Una és de tècnic/a d’inserció laboral amb competències en coaching a temps complet. L’altra també és de tècnic/a d’inserció laboral a temps parcial, una de les tasques principals del qual serà la prospecció empresarial. En ambdós casos es demana disposar d’una diplomatura universitària. El termini de presentació de sol·licituds per optar al procés selectiu en aquests casos es tancarà el 17 de novembre. 
 
Des de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal es poden descarregar en línia les bases completes d’aquestes convocatòries i els formularis necessaris per participar en la selecció de personal. 


Comentaris

envia el comentari