Catalunya Diari

Solsona convoca una plaça de mestre de reforç per al juliol

Solsona convoca una plaça de mestre de reforç per al juliol| Redacció - Fotografia:

 

L'Ajuntament de Solsona ha tret a concurs una plaça de mestre de reforç per a l’estiu en règim laboral temporal. El període de contractació serà del 4 al 29 de juliol per treballar de dilluns a divendres de 09.00 a 13.30 hores. El termini de presentació de sol·licituds per optar a aquesta oferta es tancarà el dia 30 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal. 

L’objectiu de la convocatòria és cobrir una plaça per executar el projecte de la regidoria d’Acció Social 'Vine a aprendre', coordinat pels Serveis Socials Bàsics del Solsonès. És un servei de suport escolar per a alumnes de primària i primer cicle d’ESO –els infants que poden acollir-s’hi són valorats prèviament pels centres educatius i els Serveis Socials. Així mateix, amb les persones aspirants es vol crear una borsa de treball amb una durada de dos anys per a futures necessitats similars.  
 
Les tasques d’aquest lloc de treball consistiran a atendre l’alumnat d’entre 6 i 13 anys que participi en el programa, identificar-ne les necessitats educatives, desenvolupar les activitats que realitzaran i avaluar-ne el procés d’aprenentatge. Entre altres requisits per accedir al procés selectiu, cal disposar del títol de mestre o qualsevol altra titulació similar de l’àmbit educatiu.
 
A través de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal es poden descarregar les bases completes, el model de formulari i la declaració jurada o promesa del compliment de la Llei 26/2015 d’infància i adolescència. 


Comentaris

envia el comentari