Catalunya Diari

Solsona crea un sistema telemàtic per agilitzar la reserva d’instal·lacions municipals i la via pública

Solsona crea un sistema telemàtic per agilitzar la reserva d’instal·lacions municipals i la via pública| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Ajuntament de Solsona ha perfeccionat el sistema telemàtic de reserva d’instal·lacions municipals i via pública per part d’entitats i ciutadans a títol particular. A partir d’ara, aquest tràmit es podrà realitzar directament a través del portal municipal sense necessitat de formalitzar la sol·licitud per via d’una instància. 

Per explicar el funcionament del nou aplicatiu les regidories de Cultura i Esports han convocat el teixit associatiu a una sessió informativa aquest divendres, dia 11, a les 19.00 hores a la sala cultural de l’Ajuntament. Ambdues regidories subratllen que “és molt important l’assistència de les entitats a aquesta convocatòria per tal que les reserves es gestionin correctament”. 
 
A través del portal municipal es podrà entrar a l’opció de reserva d’instal·lacions, en què hi ha el saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató; tres espais de la Sala Polivalent; el Teatre Comarcal; quatre sales del Casal de Cultura i Joventut; el Celler de Ca l’Aguilar; la sala cultural de l’Ajuntament; els dos pavellons poliesportius; el rocòdrom; el camp de futbol, un enllaç a l’aplicació per reservar les pistes de tennis o pàdel i la via pública. Una vegada es tramiti la reserva, s’enviarà la confirmació d’acceptació o denegació. 
 
Aquesta nova fórmula també servirà per tenir informació de la disponibilitat d’espais lliures i de totes les activitats previstes als espais públics, fet que permetrà millorar la programació d’actes per part de les entitats i evitar solapaments. 


Comentaris

envia el comentari