Catalunya Diari

Solsona habilita una sala d’estudi a la Biblioteca Carles Morató les dos pròximes setmanes

Solsona habilita una sala d’estudi a la Biblioteca Carles Morató les dos pròximes setmanes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Ajuntament de Solsona obrirà el saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató les pròximes dos setmanes, fins al 4 de setembre, per habilitar-lo com a sala d’estudi per als alumnes que hagin de preparar exàmens. Així ho ha acordat la regidoria de Cultura per donar resposta a la petició formulada per Arran Solsonès i Joventut Solsonina. 

L’horari consensuat amb aquestes entitats serà de dilluns a divendres, de 10 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Tot i que inicialment s’havia plantejat la possibilitat que fossin els mateixos col·lectius de joves els que gestionessin aquest espai durant aquests dies, finalment el Consistori hi destinarà personal municipal. 
 
Després del parèntesi de l’agost, la biblioteca solsonina es reobrirà el dimarts 1 de setembre amb uns horaris que s’acabaran de concretar la setmana vinent. Amb tot, s’ha decidit mantenir la sala d’estudi fins al dia 4 per tal que els estudiants puguin accedir-hi cada dia matí i tarda. 


Comentaris

envia el comentari