Catalunya Diari

Solsona i Cardona amplien la seva aliança per promocionar-se turísticament amb ofertes 2x1

Solsona i Cardona amplien la seva aliança per promocionar-se turísticament amb ofertes 2x1| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

Solsona i Cardona volen reforçar la promoció d’alguns dels seus actius turístics amb la creació d’una oferta 2x1. Per aquest motiu, es proposa als visitants aconseguir entrades per a dues persones al preu d’una, si abans han passat per un dels espais o circuits de l’altre municipi que entren en la promoció.

Primer va ser en matèria de recollida i gestió de residus orgànics, després en la dinamització dels polígons industrials, posteriorment en la creació d’una agència de desenvolupament local, i ara en la promoció turística conjunta. 
 
De la capital del Solsonès, s’inclouen en aquesta oferta el Pou de Gel, el Museu Diocesà i Comarcal i la visita guiada al nucli antic. Cardona hi integra el Museu de la Sal Josep Arnau i la visita guiada al centre històric. Aquelles persones que adquireixin entrades per a una de les activitats solsonines rebran un fulletó 2x1 que els permetrà gaudir de la promoció per a un espai o circuit de la vila ducal, i a l’inrevés. La promoció tindrà validesa fins al 20 de desembre. Si funciona es preveu repetir l’experiència més endavant i ampliar l’oferta d’activitats per realitzar al territori.
 
Aquesta iniciativa dels dos municipis veïns la impulsen l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la regidoria de Turisme de Solsona i la Fundació Cardona Històrica, amb la col·laboració dels dos museus i l’Associació Ithaca. 
 
Les sinergies de la vila ducal i la capital del Solsonès en l’àmbit turístic, però, no són noves. Anteriorment s’han fet descomptes del 10 per cent en les entrades per a les visites guiades d’ambdós municipis per a aquells turistes que hagin participat prèviament en una d’elles.


Comentaris

envia el comentari