Catalunya Diari

Solsona ja ho té tot a punt per celebrar el tradicional Carnaval

Solsona ja ho té tot a punt per celebrar el tradicional Carnaval| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

Solsona ja ho té tot a punt per celebrar el tradicional Carnaval. La localitat estarà de festa fins al proper 18 de febrer. L'acte principal serà la baixada de gegants des de la plaça de l'Ajuntament, aquest dissabte, dia 14 de febrer, a les 18.30 hores.

  

La música d'aquesta edició anirà de la mà de O'Funk'Illo, Betagarri, Pepet i Marieta, Antonio El Remendao, Star 3, La Banda del Coche Rojo, Raggatunning, Orquestra Girasol, Séptimo A, Band'D'Festa, Les Absentes i Quicu Lloms.

  

A més, a tots aquells que els hi agradi la fotografia poden participar en el segon concurs de fotos. Per participar s'han de publicar les imatges a Instagram amb les etiquetes #carnavalsolsona2015 i #solsonaturisme, del 7 al 22 de febrer. Durant la primera setmana de març, l'organització triarà cinc fotos finalistes i el 15 de març es farà conèixer al guanyador, que és qui acumuli més 'likes' d’aquestes cinc entre els usuaris de la xarxa social. El premi serà un lot de productes de marxandatge de Solsona i del Carnaval valorat en 100 euros. Els altres quatre finalistes s’enduran una entrada al Pou de Gel, un adhesiu de Solsona i un pin d’un dels gegants del Carnaval.

  


Comentaris

envia el comentari