Catalunya Diari

Solsona organitza una gimcana familiar pel nucli antic i el Quarto dels Gegants

Solsona organitza una gimcana familiar pel nucli antic i el Quarto dels Gegants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

Redescobrir en família alguns dels indrets més interessants i suggestius del nucli antic de Solsona i visitar el Quarto dels Gegants és la proposta de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme pels dissabtes de les vacances nadalenques, els dies 27 de desembre i 3 de gener a les 16.00 hores.

Aquesta activitat està pensada per a famílies amb infants de totes les edats a partir de 3 anys. És una gimcana que porta per títol 'Coneix Solsona i els seus gegants en família!' i serà dirigida per l’Associació Ithaca, amb experiència en aquest tipus d’activitats. La ruta tindrà una durada d’una hora i quinze minuts amb sortida des de l’Oficina de Turisme (carretera de Bassella, 1) i acabarà al Quarto dels Gegants. Tots els participants tindran un obsequi.  
 
L’objectiu de la gimcana és “començar a programar una oferta ludicoturística per al públic familiar”, segons explica el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís-Xavier Gonzàlez. Hi ha la voluntat de repetir-ho per Setmana Santa. 
 
Per participar-hi no es requereix la inscripció prèvia. El preu és de 4 euros per als adults i 2 euros per als nens a partir de 7 anys. Per a més informació, es pot contactar amb la regidoria de Turisme per telèfon, al 973482310, o bé per correu electrònic a [email protected] 


Comentaris

envia el comentari