Catalunya Diari

Solsona treu a concurs dos noves places d’agent de Policia Local

Solsona treu a concurs dos noves places d’agent de Policia Local| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

La Junta de Govern Local del consistori solsoní ha aprovat les bases que han de regir el concurs oposició per proveir dos places d’agent de Policia Local i constituir una borsa de treball per a futures necessitats i vacants. El termini de presentació de sol·licituds per ser admès al procés selectiu es tancarà el proper 2 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Aquesta convocatòria respon a l’aprovació, el mes de gener, de l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament per aquest exercici. Si bé també es va pressupostar la plaça d’inspector, de moment no es preveu treure-la a concurs perquè es prioritza la contractació d’agents que completin la plantilla. 
 
Entre els requisits de les bases del concurs de places d’agent, hi ha disposar del títol de graduat en educació secundària, graduat escolar, tècnic de cicles formatius de grau mitjà, tècnic auxiliar de formació professional de primer grau o un altre equivalent; l’alçada mínima dels aspirants, que és d’1,60 centímetres les dones i 1,70 els homes, i tenir el permís de conduir de la classe B. El procés selectiu inclourà la realització de diverses proves, entre les quals n’hi ha d’aptitud física, teoria, coneixement de la llengua catalana i cultura general. Les bases completes es poden descarregar de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal
 
Actualment la plantilla de la Policia Local la constitueixen set agents i un caporal, després que el cos tingués dos baixes durant l’any passat. 


Comentaris

envia el comentari