Catalunya Diari

Solsona Turisme estrena web amb més contingut i dinamisme

Solsona Turisme estrena web amb més contingut i dinamisme| Redacció - Fotografia: Solsona Turisme

 

La vessant més turística de Solsona disposa des d’aquests dies d’una eina més potent per promocionar-se. La regidoria de Turisme estrena una nova pàgina web, que manté la mateixa adreça, però amb més contingut i dinamisme i una imatge modernitzada. Entre altres novetats, s’ofereix una agenda d’activitats més completa i es pot geolocalitzar tots els restaurants, bars, cafeteries i allotjaments de la ciutat amb un filtre per tipologies. 

Així mateix, la web, que ja incorpora la nova marca de promoció turística de Solsona basada en la icona del gegant vell, presenta un aire més dinàmic; ressalta les fotos amb més visibilitat, i dóna més relleu a les xarxes socials. A més, es tracta d’un disseny adaptatiu (responsive design), gràcies al qual s’adapta a qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, com un smartphone o una tauleta. Aquesta renovació ha anat a càrrec de l’Estudi de comunicació E2S i ha tingut un cost de 3.872 euros, que s’han finançat a través dels ingressos generats per la taxa turística. 
 
Més informació dels establiments
Aquests dies des de la regidoria de Turisme s’està demanant l’actualització de dades als allotjaments i establiments de restauració. Com a novetat, se’ls ofereix la possibilitat d’ampliar el seu espai amb alguna fotografia, incloure un plat típic, informació de l’horari i un enllaç al propi web. Qualsevol canvi que es vulgui introduir, els establiments han de posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme de Solsona, al telèfon 973 48 23 10 en horari de tarda, o bé per correu electrònic a [email protected] 
 
Els pròxims dies s’ampliarà el contingut de la plataforma amb més informació turística de Solsona i les versions traduïdes al francès i l’alemany. D’altra banda, es preveu dinamitzar aquest portal amb nous concursos a les xarxes socials. 


Comentaris

envia el comentari