Catalunya Diari

Sorpresos traspassant tabac de contraban d'un cotxe a un altre

Sorpresos traspassant tabac de contraban d'un cotxe a un altre| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

Efectius de la Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell, que es trobaven realitzant un control pels volts d'Organyà, es van adonar de la presència de dos turismes, un marca Skoda Octavia i un altre marca Renault Laguna, i els ocupants traspassaven caixes de cartró d'un vehicle a un altre.

Els agents van sorprendre als ocupants dels vehicles el passat diumenge dia 21 d'agost, a les 23.00 hores. Seguidament, van identificar-los i van inspeccionar els vehicles. Es van localitzar a l'interior del maleter del turisme Skoda, embolicades en bosses de plàstic, un total de 3.910 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 16.819,50 euros.
 
Pel citat fet, es va procedir a la detenció de R.H., de 56 anys i de M.S., de 50 anys, tots dos residents a Castelló, per la comissió de un delicte de Contraban (Llei Orgànica 12/95).
 
Es van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb els detinguts al jutjat d'instrucció de guàrdia de la Seu d'Urgell (L), quedant tant el gènere aprehès com els vehicles utilitzats a disposició judicial.


Comentaris

envia el comentari