Catalunya Diari

Sort tindrà piscina municipal aquest 2016

Sort tindrà piscina municipal aquest 2016| Text i fotos: ACN

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha visitat les obres de la piscina municipal de Sort que s'estan fent gràcies al finançament del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Borràs ha explicat que aquestes obres estaran finalitzades aquest 2016 i per tant la instal·lació podrà entrar en funcionament durant el 2017.

Es tracta d'una piscina descoberta, la primera municipal de la capital de comarca, que es deixa preparada per poder-la cobrir i climatitzar en un futur. Aquesta és una vella reivindicació dels veïns del municipi i una obra que s'arrossega d'anteriors legislatures. Borràs s'ha referit als problemes d'accessibilitat a determinats nuclis del Pallars i ha dit que els pressupostos de la Generalitat contemplaven una partida de 500.000 euros. La consellera ha afegit que per problemes com l'accés al nucli de Baiasca es buscarà una solució entre els diferents departaments i institucions.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat que el termini màxim per estar finalitzades les obres de la piscina és el 31 de desembre d'aquest any i ha afegit que confia que estiguin acabades durant el mes de novembre. El pressupost per aquesta obra és de 766.000 euros.

Monterde ha mostrat a la consellera el Camp de Regates l'Aigüerola i li ha parlat del Mundial de Piragüisme del 2019. L'Ajuntament de Sort ha demanat finançament al departament de Governació per tirar endavant la millora del segon tram del Camp de Regates per poder fer la competició amb garanties.


Comentaris

envia el comentari